Tel.: +385 21 770 733 | +385 1 35 35 079  | E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ZAŠTO ODABRATI TOPLINSKU PUMPU ZEMLJA/VODA?

DVA NAJČEŠĆA RAZLOGA Ugradnjom toplinske pumpe NIBE zemlja voda, možete uštedjeti do 85% energije za grijanje. Toplinska pumpa dobija veći, besplatni dio topline iz zemlje ili energetske bušotine dok za pogon sustava potroši samo 25% ukupne energije! Iako se investcija u toplinsku pumpu ne vrati već u prvom mjesecu, njene prednosti možete koristitii već od prvog mjeseca ugradnje. U usporedbi sa fosilnim gorivima uljem ili plinom, investicija u toplinsku pumpu se vrati u relativno kratkom razdoblju. Što je veća potrošnnja energije, veća je i ušteda. Učinkovitost nove generacije toplinskih pumpa NIBE zemlja/voda, je još veća što skraćuje vrijema za povratak investicije. Drugi razlog za izbor toplinske pumpe NIBE zemlja/voda je ekološki . Uporabom obnovljivih izvora energije, emisija CO2 se vidljivo smanjuje. Vrijeme je da i vi učinite nešto dobro za okoliš i vašu ekonomiju!

Toplinske crpke/pumpe Nibe zemlja-voda
Social Share:
NIBE F2120 - NOVA TOPLINSKA PUMPA/CRPKA ZRAK / VODA

NIBE F2120 - NOVA TOPLINSKA PUMPA ZRAK / VODa

Naša nova serija F2120 dizalica topline zrak / voda predstavlja pravi proboj na tržištu sa SCOP vrijednostima većim od 5,0. Ili drugim riječima; toplinske pumpe isporučuju oko pet puta više  topline na godišnjoj razini od električnog grijača!

Nibe AB
Flexit A/S
Welldana A/S
Thermotech AB
Contura AB