Nibe S1255

NIBE S1255 – zemlja voda

NIBE S1255 je inteligentna geotermalna dizalica topline s inverterskim upravljanjem i integriranim grijačem vode. NIBE S1255 pomaže vam da ne koristite više energije nego što vam je potrebno jer dizalica topline uvijek ima ispravan učinak i automatski se prilagođava vašim potrebama grijanja. S velikim iskustvom u geotermalnim dizalicama topline s regulacijom snage i jednom od najširih ponuda na tržištu, NIBE je vodeći igrač u inverterskoj tehnologiji. NIBE S1255 ima visok godišnji faktor grijanja, što daje niske operativne troškove. Dizalica topline dostupna je u tri različite veličine snage; 1,5-6 kW, 3-12 kW, 4-16 kW i pogodan za male i velike domove. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji, proizvod vam daje kontrolu nad potrošnjom energije i postaje važan dio vašeg povezanog doma. S učinkovitim sustavom upravljanja, unutarnja klima se automatski regulira za visoku udobnost, a pritom čini uslugu prirodi.

Nibe F1255

Proširene značajke

Uz pomoć našeg velikog asortimana dodatne opreme, dizalica topline može ponuditi niz funkcija za grijanje, hlađenje, ventilaciju i solarnu proizvodnju. Kliknite gornju karticu "Dodatna oprema" kako biste pročitali više o raznim dodacima u ponudi.

NIBE Smart Price Adaptation

Uz Smart Price Adaptation, dizalica topline prima informacije o cijenama električne energije za nadolazeći dan i zatim prilagođava rad u skladu s tim. Funkcija se temelji na informacijama o cijenama po satu sljedećeg dana s burze električne energije NordPool Spot. Cijene u kombinaciji s očekivanim potrebama za toplinom i toplom vodom tada automatski upravljaju dizalicom topline. To je u cilju smanjenja troškova energije i što dugoročno doprinosi manjem utjecaju na okoliš.

Integrirani bojler

U dizalicu topline ugrađen je grijač vode koji je izoliran ekološki prihvatljivom celularnom plastikom za minimalne gubitke topline.
Kompresor upravljan inverterom
Dizalica topline ima kompresor s inverterskom kontrolom koji vam pomaže jer se automatski prilagođava vašoj kući i opskrbljuje vaš objekt obnovljivom energijom.

myUplink

Uz pomoć interneta i myUplink-a dobivate brzi pregled stanja toplinske pumpe i stanja grijanja u vašem domu. Ovo fleksibilno rješenje omogućuje vam jednostavno praćenje i kontrolu proizvodnje topline i tople vode. Ako sustav bude pogođen smetnjama u radu, bit ćete brzo obaviješteni putem push obavijesti i putem e-pošte.

S1255-6 S1255-12 S1255-16
Visina (mm)
1800 1800 1800
Širina (mm)
600
600
600
Dubina (mm)
620
620
620
Neto teža (kg)
220
250
256
Klasa učinkovitosti sustava za grijanje prostora, 55 °C
A+++ A+++ A+++
Klasa učinkovitosti proizvoda grijanje prostora, 55 °C
A+++ A+++ A+++