Tel.: +385 21 770 733 | +385 1 35 35 079  | E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NIBE F1255 - toplinska pumpa zemlja voda

NIBE F1255 je toplinska pumpa zemlja/voda sa ugrađenim bojlerom za sanitarnu vodu. Snaga grijanja se stalno prilagođava potrebama objekta. Ušteda energije je optimalna jer toplinska pumpa/crpka uvijek radi sa snagom koja je potrebna za pokrivanje toplinskih gubitaka objekta. 

Nova poboljšana generacija:

NIBE pokreće NIBE uplink, najbrži, najjednostavniji i najučinkovitiji alat koji će vam dati punu kontrolu nad svojim instalacije grijanja.

NIBE F1255 je prva toplinska pumpa zemlja/voda na tržištu sa potpunim frekventnim upravljanjem. Sa frekventno upravljanim kompresorom, ugrađenim bojlerom za sanitarnu vodu i naprednom regulacijom može se svrstati u najučinkovitije proizvode na tržištu. Toplinska pumpa se konstantno prilagođava potrebama objekta po grijanju sanitarne vode i prostorija. Smanjivanje ili povećavanje snage toplinske crpke je automatsko i bezstupanjsko.

NIBE UPLINK 

Nibe UpLink
Nibe UpLink - internetna regulacija za toplinske crpke/pumpe Nibe

Nova poboljšana generacija:

- zbog frekventnog upravljanja kompresorom uvijek postiže optimalan grijni broj.
- minimalni troškovi rada
- snaga grijanja se prilagođava potrebama
- ugrađen timer za programiranje dodatne tople vode.
- mogućnost grijanja bazena.
- mogućnost kontroliranja dva grijna kruga.

Eko oznaka

Model

F1255 | 1,5 - 6 kW

F1255 | 3 - 12 kW

F1255 | 4 - 16 kW

Nibe F1255 - inverterska toplinska crpka/pumpa zemlja/voda
Social Share:
NIBE F2120 - NOVA TOPLINSKA PUMPA/CRPKA ZRAK / VODA

NIBE F2120 - NOVA TOPLINSKA PUMPA ZRAK / VODa

Naša nova serija F2120 dizalica topline zrak / voda predstavlja pravi proboj na tržištu sa SCOP vrijednostima većim od 5,0. Ili drugim riječima; toplinske pumpe isporučuju oko pet puta više  topline na godišnjoj razini od električnog grijača!

Nibe AB
Flexit A/S
Welldana A/S
Thermotech AB
Contura AB