Tel.: +385 21 770 733 | +385 1 35 35 079  | E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pravila o privatnosti

Tko smo

Naslov naše web stranice je: toplina.hr.

Kakve osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?
Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web-lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i skup preglednika na temelju preglednika koji pomažu u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz iz vaše adrese e-pošte (koji se naziva i hash) može biti dostupan Gravataru kako bi potvrdio da ga koristite. Pravila o privatnosti tvrtke Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon što vaš komentar bude odobren, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenosite slike na svoju web-lokaciju, izbjegavajte prijenos slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-mjesta mogu preuzeti i izvući informacije o lokaciji s slika na web-lokaciji.

Obrasci za kontakt
Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete odabrati spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačićima. Ovo je radi vaše udobnosti, tako da ne morate ponovno unositi svoje podatke kada napuštate drugi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako imate račun i prijavite se za ovu web-lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i više kolačića koji će spremiti vaše prijave i izbore zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a opcije kolačića na zaslonu traju jednu godinu. Ako odaberete "Zapamti me", aplikacija će se nastaviti dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, u preglednik se sprema dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID objavljivanja članka koji ste upravo uredili. Ističe 1 dan.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija

Članci na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija ponaša se na isti način na koji posjetitelj posjećuje drugu web-lokaciju.

Te web-lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećim stranama i nadzirati vašu interakciju s ovim ugrađenim sadržajem, uključujući interakciju s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni na ovu web-lokaciju.

Analiza podataka
S kim dijelimo vaše podatke
Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci pohranjeni su na neodređeno vrijeme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti daljnje komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim ako ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-lokacija također mogu pregledati i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj web-lokaciji ili ostavite komentare, možete zatražiti da primite izvezenu datoteku osobnih podataka koju imamo o vama, uključujući sve informacije koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje trebamo čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se potvrditi pomoću automatske usluge otkrivanja neželjene pošte.

Nibe AB
Flexit A/S
Welldana A/S
Thermotech AB
Contura AB