Tel.: +385 21 770 733 | +385 1 35 35 079  | E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pravila kolačića

Što je kolačić?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje je izradila posjećena web-lokacija i sadrže podatke. Oni su pohranjeni na računalu posjetitelja kako bi se korisniku omogućio pristup različitim funkcijama. Na ovoj web-stranici ("web-lokacija") i sesijski kolačići i kolačići koriste se bez sesije. Usisni kolačić privremeno se pohranjuje u memoriju računala dok posjetitelj pregledava web-lokaciju. Ovaj kolačić se briše kada korisnik zatvori svoj web preglednik ili nakon određenog vremena (što znači da sesija istječe). Kolačić bez sesije ostat će na računalu posjetitelja dok ga ne izbrišete.

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo da bismo saznali više o interakciji posjetitelja s našim sadržajem i pomogli nam da poboljšamo iskustvo prilikom posjeta našoj web-lokaciji.

Korisnost stranice

Značajku dijeljenja koriste posjetitelji kako bi preporučili našu web-lokaciju i sadržaj na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Kolačići pohranjuju informacije o tome kako posjetitelji koriste značajku dijeljenja - iako ne na pojedinačnoj razini - kako bi se web lokacija mogla poboljšati. Ako ne prihvaćate kolačiće, informacije se ne spremaju. Za neke značajke na našoj web-lokaciji upotrebljavamo davatelje trećih strana, primjerice, kada posjetite stranicu s videozapisom koja je ugrađena u uslugu YouTube ili veze na uslugu YouTube. Ti videozapisi ili veze (i bilo koji drugi sadržaj treće strane) mogu sadržavati kolačiće trećih strana, a za informacije o njihovom korištenju kolačića možete pregledati pravila tih web-lokacija trećih strana.

Kolačići koje koristimo:

Ova web-lokacija koristi Google Analytics koji koristi kolačiće. Na zajedničkoj razini, kolačići spremaju informacije o tome kako posjetitelji koriste web-lokaciju, uključujući broj prikazanih stranica, odakle dolaze posjetitelji i broj posjeta kako bi poboljšali web-lokaciju i pružili dobro korisničko iskustvo. Ako ne prihvaćate kolačiće, informacije se ne spremaju.

Kako odbiti kolačiće?

Nećemo koristiti kolačiće za prikupljanje osobnih podataka o posjetitelju.

Međutim, možete odabrati želite li odbiti ili blokirati kolačiće koji su postavljeni za varme.si promjenom postavki preglednika - za više detalja pogledajte "značajku pomoći" u pregledniku. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće, tako da ako ne želite koristiti kolačiće, morate aktivno izbrisati ili blokirati kolačiće.

Informacije o korištenju kolačića u preglednicima mobilnih telefona i pojedinostima o odbacivanju ili brisanju takvih kolačića potražite u priručniku za mobilni telefon.

Nibe AB
Flexit A/S
Welldana A/S
Thermotech AB
Contura AB